Uw bedrijventerrein:

Sterk door bundeling van krachten.

Wij slaan de brug tussen beleid en communicatie

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat strategische samenwerking de sleutel is voor succes in de Nieuwe Economie. Je kunt het bijna niet meer alleen, vandaag de dag. Dat is ons vertrekpunt. Onze visie op communicatie sluit naadloos aan op deze wijze van ondernemen. We brengen partijen samen. En: ook wij werken samen met specialisten en wetenschappers op ons vakgebied. We bundelen de krachten voor een optimaal resultaat. 

Precies de mensen die u nodig heeft

BedrijventerreinCommunicatie werkt zelf ook volgens de regels van de moderne netwerksamenleving: we schakelen de specialisten in die bij een bepaalde vraagstelling relevant zijn. Met hen maken we de vertaalslag van beleid naar communicatie. U heeft contact met één vast aanspreekpunt. Dit is uw toegang tot experts op het gebied van communicatie, organisatie, duurzaamheid en fullfilment. We beschikken over een actief netwerk van onder andere vormgevers, online specialisten en project managers.   

U bepaalt, wij regelen het

Welke weg u ook wilt inslaan met uw bedrijventerrein, wij lopen met u op. Uiteindelijk bepaalt u welke kant het op moet, wij geven mogelijke richtingen en kansen aan. Samen  bepalen we de optimale werkwijze om de door u gestelde doelen te bereiken. Open, transparant, praktisch en effectief.